ΙΑΣΩ Παίδων
14
Σεπ

Παρουσίαση της Νευροχειρουργικής Κλινικής του ΙΑΣΩ Παίδων με θέμα «Η σύγχρονη αντιμετώπιση των νευροχειρουργικών παθήσεων στους μικρούς ασθενείς»

Γράφτηκε από  ΙΑΣΩ Παίδων

 

Παρουσίαση της Νευροχειρουργικής Κλινικής του ΙΑΣΩ Παίδων με θέμα «Η σύγχρονη αντιμετώπιση των νευροχειρουργικών παθήσεων στους μικρούς ασθενείς»

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 14/09/17 και ώρα 11:00 έως 12:30 θα διεξήχθη στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ η Παρουσίαση της Νευροχειρουργικής Κλινικής του ΙΑΣΩ Παίδων με θέμα «Η σύγχρονη αντιμετώπιση των νευροχειρουργικών παθήσεων στους μικρούς ασθενείς». Ομιλητής ήταν ο Καθηγητής κ. Βασίλειος Α. Ζέρρης MD,MPH,MSc,FAANS, Διευθυντής Παιδονευροχειρουργικής Κλινικής ΙΑΣΩ Παίδων, Καθηγητής Νευροχειρουργικής «Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου» και Αναπ. Καθηγητής Νευροχειρουργικής Πανεπιστημίου «Texas A&M», ΗΠΑ, Board Certified by the American Board of Neurological Surgery, Fellow of the American Association of Neurological Surgeons.

Σκοπός της επιστημονικής εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση σειράς συνήθων ή αυξημένης δυσκολίας περιστατικών, τα οποία αντιμετωπίσθηκαν από τον Καθηγητή Βασίλειο Α. Ζέρρη και την ομάδα του, προκειμένου να εδραιωθεί στο ΙΑΣΩ Παίδων η αντίληψη της δυνατότητας αντιμετώπισης των μικρών ασθενών με νευροχειρουργικές παθήσεις. Η παρουσίαση ήταν δομημένη, έτσι ώστε να καταστεί δυνατή η κατανόηση της από το ιατρικό, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό όλων των κλινικών του Ομίλου ΙΑΣΩ.

Η συμμετοχή της παρουσίασης ήταν ελεύθερη και ακολουθήσε ελαφρύ γεύμα.

Για την ενημέρωση σας, εδώ θα δείτε την αφίσα της παρουσίασης

Προσεχής επιστημονική εκδήλωση

Προσωρινά δεν υπάρχει κάποια προγραμματισμένη.

Προσεχής επιστημονική διάλεξη

25-05-2018

Επιστημονική Διάλεξη με θέμα «Νεότερα δεδομένα στη νεογνική χειρουργική και προγεννητική συμβουλευτική»

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 και ώρα 12:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ Επιστημονική Διάλεξη με θέμα «Νεότερα δεδομένα στη νεογνική...

Διαβάστε περισσότερα
Πρόγραμμα επιστημονικών εκδηλώσεων

Νέο τεύχος My Life