Επιστημονικές εκδηλώσεις

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης, ο Όμιλος ΙΑΣΩ κάθε χρόνο ανακοινώνει το πρόγραμμα των επιστημονικών εκδηλώσεων, το οποίο αποτελεί πλέον θεσμό και πάγια επιλογή του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΙΑΣΩ υπό την προεδρεία του Καθ. κ. Εμμανουήλ Διακομανώλη και του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΙΑΣΩ General υπό την προεδρεία του Καθ. κ. Βασιλείου Γολεμάτη.

Πρωτοπορώντας στην ιατρική ενημέρωση, βασικός στόχος των επιστημονικών εκδηλώσεων είναι η συνεχής και έγκυρη ενημέρωση των ιατρών συνεργατών και η προαγωγή της επιστημονικής γνώσης, καλύπτοντας τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα υγείας.

Παράλληλα, με γνώμονα την ουσιαστική υποστήριξη του έργου των νέων ιατρών και των μόνιμων συνεργατών, με την οργάνωση επιστημονικών διαλέξεων σε εβδομαδιαία βάση, δίνεται η ευκαιρία σε νέους επιστήμονες να αναδείξουν το έργο τους, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μια εποικοδομητική συνεργασία.

Οι εκδηλώσεις του ΙΑΣΩ πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή στις 12:30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του ΙΑΣΩ και οι εκδηλώσεις του ΙΑΣΩ General πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη και περιοδικά τις Τρίτες στις 12:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ General.

Πρόγραμμα επιστημονικών εκδηλώσεων

Νέο τεύχος My Life