ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
29
Νοε

Γεύμα Ιατρών - Συνεργατών ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, 29.11.2014

Γράφτηκε από  ΙΑΣΩ
Γεύμα Ιατρών - Συνεργατών ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014 μέσα σε ευχάριστο και φιλικό κλίμα έλαβε χώρα γεύμα των ιατρών συνεργατών του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στο γνωστό εστιατόριο Village Garden της Νίκαιας. Στο γεύμα παρευρέθησαν πάνω από 120 ιατροί συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων που δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλική Κλινική.

Τους συνεργάτες ιατρούς καλωσόρισε στο γεύμα ο Γενικός Διευθυντής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κ. Σωκράτης Μητσιάδης αναφερόμενος στην ανοδική πορεία της Κλινικής και τις νέες επενδύσεις που γίνονται. Στη συνέχεια έδωσε το λόγο στον Πρόεδρο του Ομίλου ΙΑΣΩ και του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Δρ Γεώργιο Σταματίου ο οποίος υπογράμμισε ότι το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι και θα παραμείνει ένα νοσοκομείο ιατρών με μοναδική επιδίωξη την άσκηση και την προαγωγή της ιατρικής επιστήμης. Τέλος, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την εξέλιξη των έργων του τμήματος Ακτινοθεραπείας, του Αιμοδυναμικού και Καρδιοχειρουργικού Τμήματος, υπογραμμίζοντας την υπεροχή του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στην παροχή ολοκληρωμένης φροντίδας υγείας.

Στο διάστημα των τεσσεράμισι περίπου ετών λειτουργίας του, το ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ αναπτύχθηκε και πολύ γρήγορα εξελίχθηκε σε ένα πρότυπο ίδρυμα παροχής υπηρεσιών υγείας στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας. Πρωταρχικός του στόχος είναι η υψηλού επιπέδου παροχή ιατρικών υπηρεσιών, με οδηγό την έρευνα, την καινοτομία και την επιστημονική τεκμηρίωση και με τιμολογιακή πολιτική προσαρμοσμένη στη σημερινή πραγματικότητα, δίνοντας παράλληλα στους συνεργάτες ιατρούς αλλά και σε όλους τους ασθενείς που το εμπιστεύονται, τη δυνατότητα να απολαμβάνουν την καλύτερη ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με το μικρότερο δυνατό κόστος.

PhotoGallery

  • Παρουσίαση Εξειδικευμένων Κέντρων του ΙΑΣΩ Παίδων
  • Παρουσίαση Εξειδικευμένων Κέντρων του ΙΑΣΩ Παίδων
  • Παρουσίαση Εξειδικευμένων Κέντρων του ΙΑΣΩ Παίδων